35+ Clubgames

Een leven lang voetbal op de club!

Als kleine of grote club heb je waarschijnlijk tientallen tot honderdtallen jeugdleden. Toch is je vereniging minstens dubbel zo groot dan deze jeugdleden want ook de ouders van deze jeugdspelertjes, de supporters en sympathisanten vinden meer dan eens per week de weg naar het trainingscomplex. 

Meestal staan ze goed- of afkeurend, maar steeds met veel passie langs de lijn mee te leven. De tijd en conditie om zelf (of voor de eerste keer) op het groene gras te draven heeft men niet meer. Althans, dat wordt beweerd. Wat als dit toch niet zo is?

Wat als ... ?

Wat als er op je club tijdens de week of in het weekend nog terreinen beschikbaar zijn? Wat als er een enthousiaste ouder, bestuurder of andere medewerker te vinden is met zin voor organisatie? Wat als het bij vele andere ouders en sympathisanten nog steeds kriebelt? En wat als je meer rendement wil halen uit je kantine?

Dan organiseer je gewoon 35+ clubgames: een voetbalactiviteit voor de 35-plussers, de 2e gouden leeftijd!

Wat als we 35+ Clubgames organiseren?

In dat geval creëer je in eerste instantie een sportieve en sociale uitlaatklep voor deze doelgroep en versterk je op die manier het vereningsleven.

Tot slot zijn de 35+ clubactiviteiten een ideaal platform voor:

... meer actieve leden
... meer vrijwilligers (95% van de vrijwilligers in de voetbalclubs zijn ouder dan 35)
... een hoger rendement van je accomodatie en kantine.

Registreren = verzekeren

Wanneer je je clubactiviteit registreert via onderstaande link en ons de deelnemerslijst bezorgd dan zijn je deelnemers meteen verzekerd voor deze promotionele activiteit.

 

                              

Met dank aan