Daarnaast organiseren we ook een mini-tornooi voor kinderen met Cerebro Palsy (=hersenverlamming) en worden er verschillende funactiviteiten voorzien. De Football Kick-Off zal dit jaar plaatsvinden op de voetbalterreinen van KSK Maldegem (Kleine Warmestraat 15B, 9990 Maldegem; 9-17u). 

Om van de Football Kick-Off opnieuw een succes te maken, hebben wij vele helpende handen nodig. Daarom willen we jou vragen of je geïnteresseerd bent om als vrijwilliger te helpen tijdens dit evenement? Wij zoeken zowel scheidsrechters, parkeerwachters, terreinverantwoordelijken als mensen die willen helpen met het maken en uitdelen van lunchpakketten of het onthaal van de ploegjes. Ook opdieners en afruimers voor de receptie zijn zeer waardevol.

Indien je graag wil helpen als vrijwilliger, kan je jezelf inschrijven via het online registratieformulier voor vrijwilligers. Wil je specifiek als scheidsrechter helpen, schrijf je dan in via het online registratieformulier voor scheidrechters.  Na de Football Kick-Off organiseren we voor alle vrijwilligers een BBQ om het evenement op een fijne manier af te sluiten.

Alvast bedankt en hopelijk tot op de Football Kick-Off!

Sportieve groeten,

Het Football Kick-Off team