Kom supporteren tegen Rusland!

Op donderdag 21 maart start onze kwalificatiecampagne richting EURO 2020. Het nieuwe hoofddoel van onze Rode Duivels. Jij kan er van bij de start bij zijn tegen een lage prijs.

Hoe precies? Wel, als je lid bent van een club aangesloten bij de KBVB en je bent jonger dan 16 jaar, dan betaal je maar 15 EUR voor een ticket.

Wat moet je doen? Overtuig eerst je ouders en je trainer. De gerechtigde correspondent (dat is de persoon die alle administratie regelt voor jouw club), kan voor 18 maart of zolang de voorraad strekt tickets bestellen voor jouw team. Via een e-mail naar tickets@footbel.com.

Algemeen

Belangrijk: de jeugdactie geldt enkel voor clubs aangesloten bij de KBVB. Deze tickets mogen niet doorgegeven/verkocht worden aan derden. Per club kan je maximaal 50 tickets bekomen en daarin is max. één begeleider per vier spelers inbegrepen. De betaling gebeurt via de 'rekening courant' van jouw club. In de ticketprijs zijn administratie- en verzendingskosten inbegrepen. Indien je bijkomende tickets wenst te bestellen voor ouders, niet-leden… dan kost dat slechts 25 EUR/ticket, administratie- en verzendingskosten inbegrepen.

Praktisch

We versturen de e-tickets per e-mail naar de gerechtigde correspondent. Het volstaat om de tickets te printen en mee te brengen. Dit hoeft niet in kleur! Hou wel rekening met het feit dat je de tickets slechts één keer mag afdrukken. Enkel de eerste persoon die zich met het ticket aanbiedt aan het stadion krijgt toegang tot de wedstrijd. De actie is geldig tot de bovenvermelde uiterste datum of zolang de voorraad strekt.

Ben je geen jeugdspeler in een club? Op 28 februari om 12u start de ticketverkoop via belgianfootball.tickethour.be.