Belangrijke weken komen eraan! Maandag 21 mei maakt bondscoach Roberto Martínez zijn WK-selectie bekend en op dinsdag 22 mei verzamelt een eerste deel van de Rode Duivels in Tubeke voor de start van de WK-voorbereiding. Op maandag 28 mei gaat de voorbereiding pas echt van start, met de laatste aanloop naar het duel met Europees Kampioen Portugal. Afspraak op zaterdag 2 juni in het Koning Boudewijnstadion tegen het team van Cristiano Ronaldo en co!

Nadien volgen minstens even belangrijke oefenduels, tegen het Egypte van Premier League ster Mohamed Salah (Liverpool FC) op woensdag 6 juni en de uitwuifwedstrijd tegen Costa Rica, waarvoor de Duivels een afspraak hebben met de supporters op maandag 11 juni.

START TICKETVERKOOP

Jij kan erbij zijn! Want op donderdag 17 mei om 12u start de openbare ticketverkoop. Registreer je nu alvast, zo zit je donderdag in pole position en kan je sneller jouw ticket bestellen! Meer informatie rond de ticketverkoop vind je terug op de ticketingpagina!

JEUGDACTIE

Voor de duels met Egypte en Costa Rica geldt een jeugdactie! Ontdek hier alle info.

BELGIANFOOTBALL

Opgelet: enkel tickets via www.belgianfootball.be en ons ticketingplatform geven je met zekerheid toegang tot het stadion. Lees meer.