Isaac Mbenza - Nany Landry Dimata - Dion Cools - U21

Op 22 maart oefenen de Beloften eerst nog in Doetinchem tegen Nederland, op maandag 26 maart volgt hun eerstvolgende EK-kwalificatiewedstrijd.

Een belangrijke wedstrijd voor onze U21! Het team van bondscoach Johan Walem telt veertien punten uit zes wedstrijden en is nog steeds ongeslagen op weg naar het EK 2019. Met Hongarije treffen ze op maandag 26 maart in Leuven de derde in groep 6. Het is meteen de laatste thuiswedstrijd in hun kwalificatiegroep. Eind 2018 trekken ze nog naar Malta, Hongarije en Zweden.

Hongarije telt acht punten, maar heeft wel twee wedstrijden minder gespeeld. Net als onze jongens bleven de Hongaren zowel tegen Turkije als Zweden steken op een gelijkspel. Het wordt een duel op het scherpst van de snee en onze jonge Duivels hebben jouw steun dus meer dan nodig!

De deuren van het stadion openen om 18u30, aftrap om 20u!

Tickets 5 EUR online!

Online betaal je 5 EUR voor een ticket, op wedstrijddag bedraagt de prijs 10 EUR aan het loket van het stadion.

Jeugdactie

Ben je jonger dan 16 jaar en speel je in een voetbalclub? Dan kan je voor 1 EUR naar de wedstrijd! 

Alle informatie over de ticketverkoop vind je hier terug.

A Capella!

Van bij de start van deze EK-kwalificatiecampagne zingen onze U21 voorafgaand aan elk duel ons nationaal volkslied a capella, zonder muziek! Het levert telkens kippenvel op, zowel voor de spelers als de supporters. Kom met hen meezingen tegen Hongarije! 

FACEBOOK-evenement

Nodig jouw voetbalvrienden/vriendinnen uit via het Facebook-evenement !