Rode Duivels – Tsjechië : Maandag 5 juni 2017, 20u45, Koning Boudewijnstadion

Rode Duivels - Tshechië

Onze Rode Duivels spelen een vriendschappelijke wedstrijd tegen Tsjechië in Brusse op maandag 5 juni 2017 (20u45).

Voorverkoop voor leden van 1895

Een ticket per lid te bestellen via www.fanmanagement.be vanaf 13 april tot 1 mei 2017 23u59.

Algemene verkoop

De online ticketverkoop start op 8 mei, vanaf 12u, via belgianfootball.tickethour.be

NIEUW: de betaling van tickets kan nu ook uitgevoerd worden via de Bancontact app!

Ticketprijzen

 
Supporters van de Rode Duivels
Cat 1 65 euro  
Cat 2 55 euro  
Cat 3 45 euro  
Cat 4 20 euro (15 euro voor 1895-leden)  

 

Supporters Tsjechië

Ook voor de supporters van Tsjechië start de online ticketverkoop op 8 mei (12u) via belgianfootball.tickethour.be. De supportersvak van Tsjechië ligt in Tribune 1 blok L.

 

Opgelet: als je je aandient als supporter van de tegenstander in het niet daarvoor voorziene vak, zal je de toegang tot het stadion geweigerd worden.

Rolstoelgebruikers, blinden en slechtzienden

De KBVB verwelkomt ook rolstoelgebruikers en blinden en slechtzienden op de wedstrijden van onze Rode Duivels.

Tickets voor rolstoelgebruikers kosten 20 euro (+ 1 euro reservatiekost per ticket), met maximaal 1 gratis begeleider. Leden van 1895 betalen slechts 15 euro.

Gelieve alle aanvragen uiterlijk op 19 mein in te dienen bij Jean-Marie Delforge via jmd@footbel.com. Tickets zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

VOLGENDE INFO GELDT ENKEL VOOR SUPPORTERS MET EEN VISUELE BEPERKING

Tickets voor de Inter (het vroegere Intro) blindentribune tegen Tsjechië kosten 20 euro (+ 1 euro reservatiekost per kaart) voor de persoon met visuele beperking, met maximaal 1 gratis begeleider. Leden van 1895 betalen slechts 15 euro.

Indien je een ticket wenst te kopen, graag een e-mail (enkel voor de blindentribune) uiterlijk op 17 mei aan Thomas Desmet via thomas.desmet@inter.vlaanderen (met vermelding van het aantal kaarten + begeleider of niet). Inter bezorgt je dan een bevestiging met de afspraken in functie van de betaling.

Jeugdactie voor clubs

Beleef de wedstrijd met jouw team! Clubs aangesloten bij de KBVB kunnen genieten van de jeugdactie voor deze wedstrijd!

Per club kunnen maximaal 50 kaarten bekomen worden (maximaal 1 begeleider per 4 spelers onder 16 jaar inbegrepen). Er wordt een bedrag van 10 euro/ticket incl. administratie- en verzendingskosten aangerekend via de rekening courant. De tickets kunnen enkel gebruikt worden voor leden aangesloten bij uw club en mogen onder geen beding worden doorgegeven of verkocht aan derden. U kan uw aanvraag versturen naar tickets@footbel.com voor 31 mei 2017 (ten laatste 12u). De e-tickets worden per mail verstuurd naar de gerechtigde correspondent. Het volstaat om op de link te klikken en de tickets te printen. Dit hoeft niet in kleur! Wel rekening houden met het feit dat de tickets slechts 1 keer mogen afgedrukt worden. Indien u ze meerdere keren afdrukt, zal enkel de eerste persoon die zich met het ticket aan de ingang aanbiedt toegelaten worden in het stadion. De actie is geldig tot de bovenvermelde uiterste datum of zolang de voorraad strekt.

VIP-tickets

Verhulst Events voorziet ook voor deze wedstrijd VIP-arrangementen. Verwen je graag je vrienden of zakenpartners met een lekker VIP-menu, mooie plaatsen voor de wedstrijd en een glaasje achteraf? Ontdek alle info en hoe je kan reserveren op www.diabolixbusinessclub.be.

E-tickets

De KBVB werkt met e-tickets. Je zal dus geen papieren tickets meer krijgen, maar een reservatie ontvangen via e-mail.

Deze e-mail bevat één of meerdere pdf-bestanden met jouw ticket(s). Deze bestanden dien je enkel nog af te drukken (hoeft niet in kleur).

Hou er wel rekening mee dat de tickets slechts 1 keer mogen afgedrukt worden. Als je ze meerdere keren afdrukt zal enkel de eerste persoon die zich met het ticket aan de ingang aanbiedt toegelaten worden in het stadion.  

Mobiliteit 

Meer info binnenkort...