Uitnodigingskaart

Scheidsrechters van de CSC hebben recht op een bestendige uitnodigingskaart C. De scheidsrechters van de PSC krijgen een C doorstreept. Met de Bondskaart krijgen ze vrije toegang tot de wedstrijden gespeeld onder toezicht van de KBVB of de UEFA. De scheidsrechters moeten hun aanwezigheid wel op voorhand melden.

Hoe een ticket aanvragen?

Wedstrijden Jupiler Pro League

Voor de wedstrijden van eerste nationale moet de aanvraag rechtstreeks bij de thuisspelende club worden ingediend. De aanvraag, vergezeld van een kopie van de Bondskaart, moet ten laatste drie dagen voor de wedstrijd ingediend zijn.

Andere afdelingen

Voor wedstrijden in andere reeksen dan eerste nationale moet de aanwezigheid ten laatste drie dagen op voorhand gemeld worden. Als dit niet gebeurd is, kan de club een zitplaats weigeren. De houder van de Bondskaart heeft dan wel altijd recht op een staanplaats.

Croky Cup

Voor de wedstrijden van de Croky Cup moet de aanvraag ingediend worden bij de thuisspelende club. De aanvragen, vergezeld van een kopie van de uitnodigingskaart, moeten ten laatste drie dagen voor de wedstrijd binnen zijn.

Tijdens de eerste vijf speeldagen hebben de houders van een persoonlijke bondskaart die geen zitplaats hebben, toegang tot de staanplaatsen op vertoon van hun kaart. Vanaf de zestiende finales sluiten beide betrokken clubs een akkoord over het aantal uitnodigingen die in gelijke mate verdeeld worden.

Europese clubcompetities

Voor een Europese bekerwedstrijd moet de aanvraag rechtstreeks bij de organiserende club worden ingediend. De aanvraag, vergezeld van een kopie van de Bondskaart, moet ten laatste drie dagen voor de wedstrijd ingediend zijn.

Internationale wedstrijden

De bepalingen voor de wedstrijden van al onze Nationale Ploegen worden per match vastgelegd en zijn terug te vinden in de Bondsbladen.

De volledige reglementering over de uitnodigingskaarten staat in het Bondsreglement (artikels 157, 1475 en 1616).