Waar parkeren?

Supporters

Aan de vier tribunes van het Koning Boudewijnstadion is een kleur toegewezen (rood, geel, groen, blauw). Deze kleur is eveneens de kleur van je ticket en wordt vermeld op de signalisatieborden op de Ring rond Brussel.

Wanneer tribune 2 zowel aan bezoekende supporters als aan Belgische supporters wordt toegewezen, moeten de supporters van de bezoekende ploeg de gele kleur volgen en de Belgische supporters de grijze kleur.

De personen met een ticket voor tribune 1 (Rood), tribune 2 (Grijs), tribune 3 (Groen) en tribune 4 (Blauw) kunnen hun wagen parkeren op parkeerterrein C, bereikbaar via afrit 7 bis. Supportersbussen kunnen eveneens plaatsnemen op parking C.

De bezoekende supporters met een ticket voor tribune 2 (Geel) parkeren hun wagen op parking Park (Uitrit A12 - richting Laken).

Stadium Tribunes
 

 

VIP's

De personen met een parkeerkaart (UC - VIP – Stad/Ville – off.TV – off – Marathon) moeten de Ring rond Brussel verlaten via uitrit 9 (UZ - Jette). Vanaf daar staan er borden met VIP-pijlen.

De route voert de VIP's via de Dikke Beukenlaan, Joseph De Heynlaan, JB Depairelaan en E.Kufferathlaan naar de Houba de Strooperlaan. Die moet je dwarsen om via Bouchout de toegang Marathonlaan te bereiken.